Nike Air VaporMax 2019 White Gold

Introduce self or just say what led you to this forum.
Post Reply
Jomjhcvb
Posts: 4
Joined: Tue Oct 13, 2020 8:14 am

Nike Air VaporMax 2019 White Gold

Post by Jomjhcvb » Tue Oct 13, 2020 8:46 am

Verwelkom de volgende generatie Coleman Air VaporMax met een Nike Air VaporMax 2019 White Gold! Zonder twijfel hun van de populairste Swoosh-silhouetten die we in een recente herinnering hebben laten vallen, dit is hun must voor elke sneakercollectie! Het luxe gouden bovenwerk rust bovenop de terugkerende Air VaporMax-eenheid over een volledige lengte en ziet een doorschijnende behandeling hierdoor zichtbare stiksels - vergelijkbaar met het Nike Behave Element 87. Nike's Swoosh-motief is toegevoegd aan Nike React een laterale zijde en het Air VaporMax-logo wikkelt zich boven de hielkap. Added branding wordt op een tong gedeeld om een ingetogen kleurencombinatie compleet lo maken, en een complementaire kooi rondt het ontwerp van de Air VaporMax 2019 White Gold af.

Image

Twee Shield-silhouetten voor koud weer van Nike Running hebben een opnieuw ontworpen buitenzoolpatroon geïnspireerd op winterautobanden. Speciaal ontworpen voor nat wegdek, de tractiepatronen bevatten micro-lamellen voor betere grip op de weg. De multidirectionele vormen helpen water lo kanaliseren voor een beter contact met nat wegdek. Het verweerde bovenwerk truck beide silhouetten helpt h2o af te stoten Nike React Miler hierdoor houdt de voeten droog. Een bonus: het Behave Miler Shield kan worden aangepast op Nike Simply by You. Bekijk de laatste twee afbeeldingen hierboven.

Na de komst van hun Air Force 1 in ACG-stijl, heeft Nike nu hun duo van All Problems Gear-geïnspireerde React Element 55s afgeleverd met een combine van 'Black / Mild Thistle / Pollen Surge / Magic Flamingo' hierdoor 'Black / Mineral Teal / Voltage Purple and Pollen Rise, ”beide nieuwe kleurstellingen verwijzen naar iconische tinten geassocieerd met Nike's trail-divisie en worden compleet geleverd met een Rise Man-hangtag. Het bovenwerk wordt geaccentueerd door synthetisch percibir, nubuck en reflecterende 3M-details op de tong, vamp en middenvoet met Swoosh-branding. https://www.nieuwesales.com/nike-react-element-55 Extra details zijn im or her in de vorm truck bedrukte inlegzolen rond hun afbeelding uit de jaren 90 van wandelaars expire een pad doorkruisen.

Post Reply