Nike Air Vapormax Plus Rood/Wit/Blauw

Introduce self or just say what led you to this forum.
Post Reply
lgp48lys
Posts: 3
Joined: Sat Nov 21, 2020 6:03 am

Nike Air Vapormax Plus Rood/Wit/Blauw

Post by lgp48lys » Sat Nov 21, 2020 6:22 am

Image


Deze stukken slingeren de middenvoet schoennieuwe.com omhoog en komen tot rust als eyestays, deze stukken worden verder aangevuld door lichtblauwe teenbumpers, tongafwerking en hiellichamen. Helderrood wordt gebruikt als een secundaire accentkleur en komt voor in hi-vis reflecterende strepen langs de keel, rond de tong en op de hiellip / kleine hielswooshes. Rechthoekige tonglabels en een gemodificeerd hielembleem in Air Max Plus-stijl voegen extra branding toe.


Nike zal voorafgaand aan het lenteseizoen een paar nieuwe effen kleuropties van de Nike Schoenen Running uitbrengen. Een daarvan omvat dit aanstaande Orange-aanbod. Het heeft een bovenwerk van neopreen met plastic overlays in bijpassende kleur, hiel, tonale branding, veters en tussenzool. Een duidelijke VaporMax-zool maakt het ontwerp compleet.


Met het lenteseizoen voor de deur, maakt Nike zich klaar om een ​​nieuwe Nike Air Vapormax Plus Rood/Wit/Blauw line-up uit te brengen voor de seizoenswisseling. Dit nieuwste aanbod van de Nike Air VaporMax Plus heeft een paasvibe met zijn verloop in pasteltinten. De schoen combineert roze, paars en aqua op de basis en heeft ook oranje accenten op de merkgebieden bovenop een witte tussenzool en een doorzichtige VaporMax-zool.


Nike geeft hun hybride model, de Speciale Prijs Air VaporMax Plus, de beroemde "Triple Red" make-over voor het lenteseizoen. Dit aanbod van de schoen heeft een bovenwerk van rood neopreen met bijpassende plastic overlays, hiel, tonale branding, veters en tussenzool. Een VaporMax-zoolunit over de volledige lengte in rood met de kenmerkende "Vm" -logo van het model op de hielen en inlegzolen completeert het ontwerp.


https://www.schoennieuwe.com/

Post Reply