Nike Air Vapormax Flyknit 2 Volt/Zwart

Introduce self or just say what led you to this forum.
Post Reply
g6gqbt48
Posts: 3
Joined: Tue Nov 24, 2020 6:30 am

Nike Air Vapormax Flyknit 2 Volt/Zwart

Post by g6gqbt48 » Tue Nov 24, 2020 6:36 am

Image


Nike geeft de schoennieuwe.com meer dan alleen een vleugje kleur. Getipt met de "What The" -stijllook, is het bovenwerk van de nieuwe "Random" colorway een brouwsel van "Volt Yellow" en "Hot Pink" op de linkervoet en "Deep Burgundy" en "Sporty Blue" aan de rechterkant. Temidden van de levendige chaos is er echter een gevoel van consistentie met middenvoet Swooshes in roze en grijze hielkooien.


Het bijgewerkte Nike Schoenen Running bovenwerk van de sneaker pronkt met een mix van tinten die variëren van volt, geel, paars en groen, dat wordt gecompenseerd door tonaal zwart dat wordt gebruikt voor de veters, tongen, hakken, swooshes aan de zijkanten en sokachtige kraag. Ten slotte verstevigt een halfgetinte VaporMax-zool met zwarte accenten op de buitenzool het ontwerp.


Met het witte bovenwerk van Nike Air Vapormax Flyknit 2 Volt/Zwart wordt het heldere thema geaccentueerd door het bepalende metallic zilveren element op de swooshes en hiel. Bovendien hebben de metallic zilveren details een aparte textuur. Ten slotte maken de heldere VaporMax-zolen met een iriserende glans het strakke ontwerp compleet.


Gekleed in een Black, Volt, Blue Lagoon, Racer Pink en Electro Green kleurenschema. Deze Speciale Prijs Nike Air VaporMax 2.0 heeft een volledig meerkleurig Flyknit-bovenwerk gecombineerd met zwarte details, een Volt-hiellip bovenop een zwarte VaporMax-zool.


https://www.schoennieuwe.com/

Post Reply