Jordan Mars 270 Low Zwart Zilver

Introduce self or just say what led you to this forum.
Post Reply
jp4o3ukw
Posts: 3
Joined: Thu Nov 26, 2020 6:37 am

Jordan Mars 270 Low Zwart Zilver

Post by jp4o3ukw » Thu Nov 26, 2020 6:45 am

Image


Dit aanbod van het silhouet komt in een zwart, reflecterend zilver en groen gloedkleurenschema. Het schoenenmvps.com heeft een volledig zwart nubuck bovenwerk gecombineerd met reflecterende zilveren details. De schoen wordt benadrukt door Green Glow-accenten bovenop een glow-in-the-dark-zool.


Deze specifieke Jordan Schoenen Heren is gevuld met verschillende tinten donkergrijs die past bij de sombere sfeer die Londen af ​​en toe kan bieden. In tegenstelling tot andere Jordan Mars 270-modellen, heeft deze een mix van zowel leer als suède, wat hem echt uniek maakt binnen de lijn. De sneaker wordt ook geleverd met een hangtag met de tekst "LDN" erop.


De Jordan Mars 270 Low Zwart Zilver is ontworpen door de zoon van Spike Lee, Jackson Lewis Lee, en blijft zijn line-up uitbreiden voor de 2020. Dit aanbod van het hybride silhouet is een knipoog naar een paar Air Max 180's die door Michael Jordan werden gedragen tijdens een fotoshoot voor de Olympische Spelen van 1992. Het heeft een vergelijkbare kleurblokkering als de klassieke sneaker, inclusief de gouden Swoosh-logo's op de zijkanten.


De schoen bevat elementen van enkele van de meest klassieke modellen en voegt Koop Nu Air Max 270-technologie toe aan de tussenzool. Hoewel hybride Jordans niet altijd goed worden ontvangen, is de Jordan Mars 270 al snel een favoriet bij fans geworden dankzij het unieke ontwerp en de geweldige reeks kleurstellingen.


https://www.schoenenmvps.com/

Post Reply