Adidas Supercourt Cloud White/Blauw/Multicolor

Post Reply
wtacyzyn
Posts: 3
Joined: Mon Nov 02, 2020 5:49 am

Adidas Supercourt Cloud White/Blauw/Multicolor

Post by wtacyzyn » Mon Nov 02, 2020 6:11 am

Image


Je hebt een voorliefde voor de fijnere dingen. Zoals in leer gebonden boeken, rijk mahonie en het witste witte suède. Deze checkschoen.com zijn gemaakt van dat ultrawit getinte suède. Ze maken deel uit van een collectie die draait om vakmanschap en hoogwaardige details.


Ontdek de dualiteit van de moderne wereld. Adidas Schoenen Sale voegt onverschrokken design toe aan hun recente samenwerking met adidas. Deze versie van de Supercourt-schoen, deels een klassieke tennisstijl en deels een balletsilhouet, laat je herdefiniëren wat het betekent om iconisch te zijn.


Deze Adidas Supercourt Cloud White/Blauw/Multicolor pronken met een handgemaakt Horween-leren bovenwerk met schone omgekeerde naden. De tijdloze stijl bevestigt opnieuw waarom ze het adidas-keurmerk waardig zijn. En een plekje in je kleerkast.


Deze Hot Koop zijn een distillatie van 40 jaar adidas-stijl op het veld en bieden vintage vibes met een moderne uitstraling. Ze zijn gemaakt van soepel leer in de kleuren tenniswit. Voor een verfijnde touch zijn ze gedetailleerd met geperforeerde 3-Stripes en een voorgevormde cupzool.


https://www.checkschoen.com/

Post Reply